top of page
DSC_8385.png

Nohem behandelingen

Het merk

 

Een gecertificeerde biologische In & Out huidverzorgingslijn

Nohèm selecteert natuurlijke ingrediënten (99% tot 100% van de totale ingrediënten), biologisch (10% tot 74% van de totale ingrediënten) en fairtrade (5% tot 25% van de totale ingrediënten), gecertificeerd door de labels biologisch en fairtrade van Ecocert. Gedreven door een wereldwijde eco-designbenadering, is het merk bezorgd over het respecteren van het milieu.

 

Ethisch en toegewijd

Nohèm koopt zijn ingrediënten van vrouwen in het Zuiden, producenten van de grondstoffen die de kern vormen van cosmetische formuleringen, tegen een eerlijke prijs, in de geest van eerlijke handel, een commerciële relatie die deze vrouwen in staat stelt fatsoenlijk te leven van hun oogst.

Voor schoonheid en welzijn

Nohèm biedt het beste van alle schoonheden van de wereld aangepast aan de westerse consument. Aan de producten zijn specifiek ontwikkelde behandel- en massageprotocollen gekoppeld om het schoonheidsritueel van Nohèm verder te perfectioneren volgens hedendaagse esthetische technieken.

 

 

 

Producten

 

Gezichtsbereik

Reiniging – hydratatie – uitstraling boost

Geïnspireerd door het beste van Azië

Aziatische vrouwen hebben altijd goed voor hun huid gezorgd, die niet lijkt te lijden onder de tand des tijds. Hun perfecte teint, de uitstraling en de toon van de dermis, hebben ze te danken aan voorouderlijke ingrediënten. Nohèm gezichtsverzorgingsproducten hebben dezelfde basis, bedoeld om de huid te hydrateren en te voeden om al haar jeugdigheid te behouden: het is kendi-olie, bekend en gebruikt in Indonesië vanwege zijn rijkdom aan Omega 3 en zijn niet-giftige afwerking. de huid zacht. Vervolgens worden verschillende kostbare actieve ingrediënten toegevoegd die bekend staan om hun gerichte acties, zoals witte rijstwas, aloë vera, Thaise rijstpoeder, gojibes of zelfs witte thee.

 

Anti-verouderingsbereik

Lifting – stevigheid

Geïnspireerd door het verre noorden

De schoonheidstechnieken van het Verre Noorden hebben een verkwikkend en stimulerend effect voor de huid en bevorderen ook het innerlijke welzijn dat essentieel is voor het fysieke welzijn. Het zijn al deze eigenschappen die geassocieerd worden met polaire actieve ingrediënten met bewezen anti-aging effectiviteit en stevigheid die Nohèm biedt in 3 nieuwe anti-aging behandelingen. Effectieve en zintuiglijke behandelingen...voor een reis vol spanning!

 

Lichaamsbereik

Hydratatie – stevigheid – afslanken

Geïnspireerd door het beste van Afrika

Huidverzorging in Afrika heeft de rustieke verfijning van de natuur. Het lichaam is erg belangrijk in Afrika en we waarderen zijn flexibiliteit, zijn natuurlijke spieren, zijn vrijheid. Zijn schoonheid is als het continent: krachtig, aards, authentiek. De verzorgingsproducten zijn authentiek omdat de gebruikte grondstoffen nog steeds deel uitmaken van de tradities van de dorpen en bekend staan om hun buitengewone effectiviteit: sheaboter, baobabolie, arganolie

 

Biologische kruidenthee

Voor een In & Out wellness- en beautyroutine.

Nohèm biedt een holistische benadering die je huid zowel van buiten als van binnen verzorgt, In & Out beauty. De sleutel tot dit succes: de combinatie van biologische infusies met cosmetische behandelingen aangepast aan uw behoeften.

De geneeskrachtige planten die aanwezig zijn in Nohèm-infusies zijn geproduceerd, gedroogd, verwerkt en verpakt in Frankrijk.
Wij bieden kruidenthee 100% uit Frankrijk, 100% biologische landbouw.

 

Vind de producten bij het instituut (opsturen mogelijk)

bottom of page